over Advocatenkantoor OMNIUS

Advocatenkantoor OMNIUS is reeds meer dan 40 jaar actief als juridische partner van de Limburgse bedrijven, instellingen en privé cliënten.

Waarom elders gaan zoeken voor juridisch advies wanneer U in Genk, midden in het industriële hart van Limburg, op directe, persoonlijke en betaalbare wijze geholpen kan worden.

OMNIUS Advocaten bestaat uit 16 juristen : door de interne specialisatie zijn wij in staat U op vele juridische terreinen bij te staan.

Uw dossier wordt steeds opgevolgd door één van de vennoten van het kantoor. Hiermee heeft U een rechtstreeks contact. Deze vennoot wordt bijgestaan door één van de medewerkers dewelke bijna allen een bijkomende specialistische studie hebben doorlopen.

Alle advocaten, vennoten en medewerkers, hebben een goede pleitervaring.

De vakgroep contracten kan U bijstaan bij het opstellen of verbeteren van vrijwel alle contracttypes of voor een voorafgaandelijk advies.

OMNIUS Advocaten biedt U de troeven van een voldoende groot en gespecialiseerd kantoor, waarbij het persoonlijk contact met uw advocaat behouden blijft tegen betaalbare erelonen.